Voor comfort, stijl en een stoer uiterlijk zijn de meest geschikte werklaarzen de Bates laarzen. In het jaar 1885 is de productie van deze laarzen begonnen en waren oorspronkelijk bedoeld als laarzen die onder nette kleding werden gedragen.

Tegenwoordig zijn Bates werklaarzen één van de meest populaire merken gebruikt bij politiediensten en het Amerikaanse leger. Dit zegt ook wat over de kwaliteit van de werklaarzen. Als we puur naar statistieken kijken zijn de werklaarzen van Bates marktleider op het gebied van “heavy duty” werklaarzen. Dit bevestigd hoe kwaliteit georiënteerd deze fabrikant is. De producten van Bates worden in meer dan 60 landen verkocht verdeeld over 6 continenten.

Wat zijn werkschoenen?

Bates werklaarzen

Bates laarzen is schoeisel fabrikanten die altijd streeft zijn naar verbetering van de kwaliteit van hun schoeisel en zoeken naar manieren om hun ontwerpen te verbeteren. Hun ontwerpen zijn echt geweldig en zeer geavanceerde dat blijkt bij al hun creaties.

Van tijd tot tijd vindt u enkele nieuwe producten in hun assortiment. Sommige van hun schoenen bieden ook de flexibiliteit van maatwerk. Een van de meest recente creaties is het verbazingwekkende individuele Comfort systeem ook wel iCS genoemd, die een flexibele en doeltreffende manier biedt om comfort aan te passen van uw eigen werklaars. Deze laarzen zijn gewoon zo prefect dat je voet in maximaal comfort zal vertoeven.

Deze schoen is ontworpen met een unieke technologie waarin deze is verdeeld in zones waar in elke zone een schijf kan worden geplaatst die de hele dag de steun verhoogt.

Ook kunt u de schijf plaatsen aan de buitenkant van de laars; het zal de uiterlijke lift van de schoen sterk verminderen en u betere beweging en stabiliteit bieden tijdens het wandelen.

Haix werklaarzen

Naast deze laarzen zijn Haix werklaarzen een ander type werklaars die zeer populaire werklaars, die ook erg in trek is bij de strijdkrachten en zware industrie.

Deze werklaarzen zijn te koop bij de betere online winkels. Deze Haix laarzen zijn van hoge kwaliteit en hebben ook een robuust en stoer uiterlijk. Dus wanneer u behoefte heeft aan kwalitatief hoge werklaarzen zijn beide perfect.

 

Bekijk dit bericht voor informatie over werkschoen normeringen >